Over Unlock Belgium

Het coronavirus houdt vandaag de hele wereld in de ban en dat brengt de nodige gevolgen met zich mee. Niet alleen social distancing en handen wassen worden geïntegreerd, maar ook reizen naar het buitenland worden beperkt. In deze moeilijke tijden wordt genieten van de eigen omgeving dan ook belangrijker dan ooit te voren. Unlock Belgium wil hier haar steentje bijdragen en bewijst graag dat een zomer in eigen land even mooi en overgetelijk kan zijn! Een team van gemotiveerde vrijwilligers gebruiken hun hart van goud om een lokale schat(kaart) te creëren.

België beschikt over ontelbaar veel verborgen schatten en deze verborgen schatten wil Unlock Belgium in kaart brengen. Een verborgen schat is meer dan gewoon een plaats! Het is een unieke beleving die verschillende zintuigen aanspreekt en die niet onder de noemer ‘toeristische trekpleister’ valt. Een retro ijssalonnetje aan het water, een ultieme yogaspot in het park of een DIY openlucht fitness? Alles kan een verborgen schat zijn! Het platform wil iedereen inspireren om op zoek te gaan naar die unieke beleving uit zijn of haar eigen omgeving die ons allen trots kan maken op onze Belgische roots.

Of nu je reis met vriendinnen in het water is gevallen, je met je vrouw en kinderen een roadtrip moet missen of die leuke festivalzomer met je beste kameraden aan je neus voorbij ziet gaan. Iedereen is welkom op ons platform!

Bovendien is deel uitmaken van dit unieke concept erg eenvoudig! Op onze website kunnen foto’s ingestuurd worden van verborgen schatten uit jouw eigen omgeving, samen met een samenvattend tekstje dat uitlegt wat dit nu een échte verborgen schat maakt.

Wil jij de zomer van anderen een positieve boost geven? En wil je daarnaast anderen inspireren om dezelfde uitdaging aan te gaan? Deel die unieke beleving uit jouw buurt en bouw samen met Unlock Belgium een ware schattenkaart!

Krijg je niet genoeg van deze dit unieke concept? Wil je Unlock Belgium een gouden hart onder de riem steken? Word ambassadeur en help mee aan het platform!